Systemglas

Systemglas Produktion AB sätter alltid kunden i centrum. Vår policy är att kunna producera inom ett brett spektrum samt att vara en tillförlitlig och leveranssäker producent. Vi vänder oss till glasmästerier, dörr- och fönstersnickerier, inredningsföretag samt andra företag med behov av våra produkter.Leveransområdet är i huvudsak norra Sverige – men vi levererar givetvis till hela landet.Systemglas Produktion AB är certifierad brandglasleverantör av Glaverbels brandglas och givetvis är vi P-märkta.
 

Om flexibiliteten

För många av våra kunder är vår flexibilitet en av de största fördelarna. Vi vet att det ibland kan uppstå situationer som kräver snabbt fotarbete och vi är inte främmande för att göra räddande insatser. Vi gör det gärna, för vad är trevligare än en riktigt nöjd och tacksam kund?

Vi har valt att inte bygga ihop maskinerna utan låta varje del vara självständig för att klara både enstycksproduktion och större serier. Hela vår organisation är anpassad för att hjälpa kunderna i alla lägen.

 

Om produktionen

Systemglas har en modern maskinpark med hög kapacitet. Vi har hel- och halvautomatiska maskiner, CNC-styrning och automatiserade processer och satsar kontinuerligt på att modernisera maskinparken för att vara självförsörjande på alla typer av maskinbearbetning.

Vi har också valt att behålla kontrollen över hur, vad och när de olika kunduppdragen passerar i produktionsflödet, vilket gör det snabbt att ställa om och anpassa produktionen efter dagsaktuella önskemål. Men vad vore detta om vi inte hade en kompetent personal som övervakar de automatiska processerna och genomför de manuella insatserna på ett korrekt sätt? Att hantera glas kräver stor yrkesskicklighet och kunskap om hur de olika momenten ska genomföras för att resultatet ska bli en skinande, felfri konstruktion.

 

Om kvaliteten

Våra produkters höga kvalitet avgörs av flera aspekter:

Vi ser till att alla detaljer under hela flödet ägnas stor uppmärksamhet.

Systemglas Produktion AB är certifierad brandglasleverantör av AGC och CGI:s brandglas och givetvis är vi P- och CE-märkta.

Provningsintyg CE

Godkännandeintyg SP

域名售卖