Glas

Glas ger ljus, insyn och utsikt! Glas är en naturprodukt som verkligen ligger i tiden. Den ersätter allt oftare andra material i våra byggnader. Det ställer höga krav på glasets egenskaper. Det ska vara starkt och säkert och låta ljuset komma in. Men också skydda mot sol och inte släppa ut den goda värmen under den kalla årstiden.

Utvecklingen går mycket snabbt mot allt bättre egenskaper. Det är roligt att arbeta i en bransch där så mycket händer. Våra råvaror kommer bl a från Polen, Tyskland och Sverige. Vi levererar glas efter angivna mått och har även en grossistverksamhet med planglas, byggnadsplast, silikon, beslag, m m. Allt vårt glasspill skickas till återvinning.

Om sortimentet

Vi har ett mycket stort sortiment av olika typer av glas och ett omfattande lager. Det innebär att vi snabbt kan leverera antingen bara skuret glas eller färdiga isolerglas. Om det är något specialglas vi saknar vet vi hur vi snabbt kan få tag i det. Vi har många varianter av solskyddsglas, energibesparande glas, brandskyddsglas och övrigt skyddsglas på lager. Därför kan vi snabbt tillhandahålla detta när behov uppstår.

Riktlinjer för kvalitetsbedömning och reklamationshantering

Nya forskningsprojekt


Det här kan vi

Sortiment


Produktblad från leverantörer

域名售卖